Турция ще инсталира термокамери и ще въведе други предпазни мерки

...
Турция ще инсталира термокамери и ще въведе други предпазни мерки
Коментари Харесай

Турция инсталира термокамери на летищата срещу новия коронавирус

Турция ще конфигурира термокамери и ще вкара други защитни ограничения против разпространяването на новия грипоподобен ковид, който стартира да се популяризира от Китай, само че към този момент има регистрирани случаи в ъединените щати, Тайланд и Южна Корея.

В южната ни съседка към момента няма заболели или рискови пациенти, оповестява БГНЕС, базирайки се на турското здравно министерство. Северна Корея краткотрайно затвори границите си за задгранични туристи поради заплахата от болест. Световната здравна организация се събира през днешния ден на изключително съвещание поради новия вирус.
СЗО взема решение дали да разгласи изключително състояние поради новия вирус, който се появи в Китай Болните от ковид са 440, а смъртните случаи са девет
Броят на смъртни случаи в резултат на болестта към този момент са 9, а 440 пациенти се борят със болестта. Китайските здравни чиновници обявиха, че управляващите се стремят да управляват огнището, а данните демонстрират, че той се популяризира „ респираторно “.

Новото летище в Истанбул е главен интернационален център, обслужил над 50 милиона пасажери през предходната година, а турските самолетни компании правят ежедневни полети до дестинации в Китай, в това число Пекин, Шанхай и Гуанджоу.
Си Ен Ен: Първи случай на мистериозния китайски вирус в Съединени американски щати Според източник на медията той е регистриран в щата Вашингтон
„ Имаме подготовка, в това число да отведем рисков пациент от Китай в карантинната ни стая и да го закараме в болничното заведение посредством особено избрана кола за спешна помощ. Световната здравна организация не предложи термокамери за Турция, само че ние по този начин или другояче взехме всички защитни ограничения “, съобщи министерството пред Анадолската организация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР