Турция ще бъде най-големият производител на електрически превозни средства благодарение

...
Турция ще бъде най-големият производител на електрически превозни средства благодарение
Коментари Харесай

Голяма инвестиция на „Форд“ в Турция

Турция ще бъде най-големият производител на електрически транспортни средства с помощта на новата инвестиция на огромна автомобилна компания. Това съобщи президентът в тирада по време на събитие в столицата Анкара, заяви „ А Нюз “.
Капацитетът за произвеждане на акумулатори в Турция ще се разшири със 130 000 единици с новата инвестиция на, взаимно дружество на турския „ Koç Holding “ и „ Форд “, акцентира Ердоган.
 Електромобилите ще се зареждат за 5 минути Електромобилите ще се зареждат за 5 минути
Няколко китайски компании стремително създават нови акумулаторни акумулатори с впечатляващи характерности, само че те бяха изпреварени от израелс...
Базираната в Турция автомобилна компания „ Ford Otosan “ ще отвори своята фабрика за сглобяване на акумулатори за електрически транспортни средства през 2022 година в индустриалната провинция на страната Коджаели.
Правителството дава разнообразни тласъци за бизнеса, с цел да трансфорат частния бранш в мотор на развиването на страната, сподели Ердоган. Оставайки на върха като водещ изхабен бранш в Турция, износът на автомобилната промишленост през 2020 година надвишава 25 милиарда $ на фона на пандемията, означи той.
Турция е изнесла над 900 000 транспортни средства за 180 страни на пет континента предходната година, сподели Ердоган, добавяйки: " Този подтик, който постигнахме през 2020 година, ни даде опция да създадем мощен старт през 2021 година "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР