Турция съобщи за 1 721 нови случая на . Освен

...
Турция съобщи за 1 721 нови случая на . Освен
Коментари Харесай

Турция отложи пълното отваряне на училищата

Турция заяви за 1 721 нови случая на. Освен това са регистрирани и 74 смъртни случая през миналото денонощие, заяви вестник „ Дейли Сабах ”, представен от БГНЕС.
Новите случаи са открити след направени над 110 000 теста за ковид, като общият брой на случаите в страната към този момент е 309 790. С последните умряли, броят на жертвите на COVID-19 от началото на пандемията в Турция се усили до 7 785 души.
 Турция стяга ограниченията против ковид Турция стяга ограниченията против ковид
Турция стяга контрола върху носенето на маски и спазването на противоепидемичните ограничения в институциите, компаниите, заведенията, всеобщия...
" Честотата на развиване на тежка пневмония измежду пациентите продължава да понижава. Записахме 1 721 нови пациенти. Нашите здравни служащи са отдадени на битката с заболяването. Нека им помогнем, като следваме защитните ограничения ", прикани министърът на опазването на здравето Фахретин Коджа.
След като мина през пик на болестта и съумя да понижи броя на ежедневните случаи под 1000, Турция е очевидец на втора вълна на ковид. Министерството на образованието отсрочи проектите си за цялостно отваряне на учебните заведения, като избра отчасти отваряне единствено на детски градини и присъствено образование на първокласници, които се връщат в класните стаи, до момента в който останалите ще продължат образованието си онлайн.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР