Турция с мерки, за да спре разпространението на коронавируса. Анкара

...
Турция с мерки, за да спре разпространението на коронавируса. Анкара
Коментари Харесай

Термокамери по турските летища ще следят за опасния коронавирус

Турция с ограничения, с цел да спре разпространяването на ковид. Анкара разгласи, че приготвя инсталирането на термокамери по летищата, които да засичат съществуването на новата болест.
Здравният министър в страната Фахретин Коджа разгласи, че до този миг в Турция няма регистрирани случаи на мистериозния ковид, пишат от " Ройтерс ". Припомняме, че мистериозната болест, която провокира тип пневмония, към този момент взе девет жертви в Китай и бързо набира скорост. Регистрирани случаи има в Тайланд, Южна Корей, Япония и Тайван. Появи се и доказана информация, че инфектирани има и в Съединени американски щати.

Световната здравна организация се събира през днешния ден на изключително съвещание поради новия вирус, с цел да оцени обстановката и да разиска има ли заплаха от пандемия. 440 пациенти се борят със болестта. Китайските здравни чиновници обявиха, че управляващите се стремят да управляват огнището, а данните демонстрират, че той се популяризира “респираторно “.

Термокамерите по турските летища би трябвало да оказват помощ на южната ни съседка да засече инфектирани. Новото летище в Истанбул е главен интернационален център, обслужил над 50 милиона пасажери през предходната година, а турските самолетни компании правят ежедневни полети до дестинации в Китай, в това число Пекин, Шанхай и Гуанджоу.

“Имаме подготовка, в това число да отведем рисков пациент от Китай в карантинната ни стая и да го закараме в болничното заведение посредством особено избрана кола за спешна помощ. Световната здравна организация не предложи термокамери за Турция, само че ние по този начин или другояче взехме всички защитни ограничения “, съобщи министерството пред Анадолската организация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР