Турция прекратява полетите от и до още 46 страни по

...
Турция прекратява полетите от и до още 46 страни по
Коментари Харесай

Турция спря полетите до още държави, обяви всички болници за пандемични

Турция приключва полетите от и до още 46 страни по света. Така общият брой на страните, върху които беше наложена възбрана за полетите, набъбна на 68, написа БНР.
Общо 9 са жертвите на ковид в страната, заяви през вчерашния ден късно вечерта турският здравен министър Фахреттин Коджа. Общият брой на заболелите до в този момент доближи 670 души.
До второ разпореждане затварят фризьорски и салони за хубост до второ разпореждане. Забранява се провеждането и на пикници и правенето на скара навън, които са известни измежду турците, както и всеобщите войнишки изпращания.
Всички лечебни заведения, в това число и частните и принадлежащи на фондации, от през вчерашния ден са оповестени за пандемични лечебни заведения, и са задължени да лекуват пациенти с ковид. Мярката се отнася за всички лечебни заведения, в случай че в тях има най-малко двама експерти по микробиология, инфекциозни, белодробни или вътрешни болести. Също по този начин беше взето решение за прекъсване на всички планови интервенции. В Турция има общо 42 000 кревати за интензивна грижа, като към една трета са в частни лечебни заведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР