Турция отвори границите си за чужденци. От днес властите възстановяват

...
Турция отвори границите си за чужденци. От днес властите възстановяват
Коментари Харесай

Турция отвори сухопътните си граници за чужденци

Турция отвори границите си за чужденци. От през днешния ден управляващите възвръщат пропускането по сухоземните граници за леки коли, микробуси и рейсове.

До 15 юни българите и другите европейски жители, подлежат на седемдневна карантина, при влизане в югоизточната ни съседка.
Европейска комисия предложи последователно унищожаване на рестриктивните мерки за пътешестване в Европейски Съюз след 30 юни Държавите в Европейски Съюз би трябвало да се спогодят за общ лист на страните, за които рестриктивните мерки за пътешестване могат да бъдат анулирани от 1 юли
Възобновени са и част от интернационалните полети, оповестява „ Ройтерс “. „ Търкиш Еърлайнс “ и нискобюджетната „ Анадола Джет “ ще реализират полети до Германия, Англия и Нидерландия. За да се качат на борда пасажерите би трябвало да са с постоянни документи, доказващи, че не са инфектирани с COVID-19.

Заминаващите самолети могат да возят единствено пасажери, които са жители на Европейския съюз, имат позволение за престояване или виза.

Очаква се през идната седмица да бъде решено по какъв начин ще се реализират полетите за Турция
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР