Турция определено не е известна с автомобилното си производство, но

...
Турция определено не е известна с автомобилното си производство, но
Коментари Харесай

Първият електрически автомобил, създаден в Турция

Турция несъмнено не е известна с автомобилното си произвеждане, само че кой споделя, че това не може да се промени отсега нататък.

Наскоро турският консорциум TOGG разкри в Twitter, че в близко бъдеще страната ще навлезе в пазара на електрическите коли с един много атрактивен кросоувър.

Става въпрос за машина, която на външен тип много припомня Q серията на Audi, като предната й част е подозрително сходна на новите лица на Jeep.
 Снимка 459444

Засега се приказва, че кросоувърът ще е разполагаем в два разновидността - по-евтин модел с мотор с 200 коня и пробег до 300 километра, и по-скъп вид с двоен мотор с 400 коня и пробег до 500 километра.
 Снимка 459447

Знаем също, че моделът ще печели от новите технологии за бързо зареждане, като по-скъпият модел ще може да се зарежда до 80% в границите на единствено 30 минути.
 Снимка 459445

Откъм технологии колата ще може да предложи три равнища на самостоятелно шофиране и ще бъде непрекъснато обвързвана с интернет, с цел да комуникира с други самостоятелни возила и датчици от транспортната мрежа.
 Снимка 459446

Засега не може и да става дума за цена, тъй като моделът ще излезе на пазара чак през 2022 година

Yeni Lige yolculuğum başladı…
Teşekkürler Türkiyem!#YeniLigeYolculuk#TOGGhttps://t.co/JKIdgmkU8Y pic.twitter.com/bCa1dtfo8Z
— Türkiye’nin Otomobili (@TOGG2022) December 27, 2019
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР