Турция обмисля да купи руски военни самолети СУ-57 в случай,

...
Турция обмисля да купи руски военни самолети СУ-57 в случай,
Коментари Харесай

Турция ще купува руски, вместо американски самолети

Турция обмисля да купи съветски военни самолети СУ-57 при положение, че Съединени американски щати откажат да ѝ продадат военни самолети F-35, оповестяват турските медии.
Вестник „ Yeni Safak “, представен от БГНЕС, написа, че Анкара няма желание да се откаже от американските самолети, като продажбата би трябвало да се реализира през юни.
Стано ясно обаче, че Турция е почнала договаряния за възможна подмяна на американските самолети с съветски, които са два пъти по-евтини. Турското външно министерство съобщи, че държавното управление може да предприеме някои ограничения против Съединени американски щати, в случай че Вашингтон се отдръпна от съглашението за покупка на F-35.
Припомняме, че F-35 е едноместен реактивен, многоцелеви стелт-изтребител от пето потомство, създаден от американската компания „ Lockheed Martin “ в три разновидността: за потребностите на Военно-въздушните сили на Съединени американски щати (наземно основан с стандартно политане и кацане), Военноморския флот на Съединени американски щати (палубен изтребител), както и Корпуса на морската пехота на Съединени американски щати и Кралския военноморски флот на Англия (късо политане и отвесно приземяване).
СУ-57 е незабележим свръхзвуков изтребител, който е аероплан стелт от пето потомство и е гордостта на съветската военна промишленост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР