Турция няма повече да спира сирийските бежанци да достигат Европа,

...
Турция няма повече да спира сирийските бежанци да достигат Европа,
Коментари Харесай

Вълна! Турция пуска бежанците към Европа

Турция няма повече да стопира сирийските бежанци да доближават Европа, сподели почитан турски представител, представен от " Ройтерс ". Бреговата защита и граничните чиновници по сигурността са получили разпореждане да не се намесват, в случай че мигрантите тръгнат да пресичат границите. В Турция по публични данни има към 3 милиона и 700 хиляди сирийски бежанци.

Това стана, откакто при въздушни удари на армията на сирийския президент Башар Асад против позиции на турската войска в сирийската провинция Идлиб починаха минимум 33 турски бойци.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг осъди офанзивите на Сирия и Русия в провинция Идлиб. Той прикани " сирийския режим и съветския му съдружник " да " спрат офанзивата си, да съблюдават интернационалното право и да поддържат напъните на Организация на обединените нации за спокойно споразумяване " на спора.

Най-малко 33 турски бойци бяха убити през вчерашния ден в Идлиб при въздушни удари. Още няколко души са тежко потърпевши при нападението. Други известия настояват, че жертвите измежду турските военни са повече.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР