Турция ни връща Димитър Желязков - Митьо Очите днес. Той

...
Турция ни връща Димитър Желязков - Митьо Очите днес. Той
Коментари Харесай

Митьо Очите се връща с конвой от Истанбул днес

Турция ни връща Димитър Желязков - Митьо Очите през днешния ден. Той ще бъде екстрадиран от Истанбул, като локалните управляващи ще го предадат на българските на летище " Ататюрк ", откъдето той ще лети под ескорт за София. 
 Митьо Очите е арестуван в Истанбул (обновена)  Издирват общинар от Несебър, забъркан в групата на Митьо Очите
Желязков бе задържан в Истанбул  в началото на август предходната година, откакто бе разгласен за издирване с алена бюлетина на Интерпол. Турският съд позволи екстрадицията му в края на октомври. 

Поводът бе акция на спецпрокуратурата в региона на Бургас против незаконна група с водач Митьо Очите. Задържани бяха 19 души. Част от тях бяха упрекнати за рекет, палежи, побоища и опиати.

Митьо Очите бе арестуван по-късно в първокласен хотел в Истанбул дружно със зърнения необут и общински съветник от Бургас Бенчо Бенчев. Срещу Бенчо Бенчев бе повдигнато обвиняване, че е укривал Митьо Очите в чужбина. 

Събрани са всички нужни доказателства и са осъществени всички нужни дейности за привършване на делото срещу Димитър Желязков. Предстои предявяване на дефинитивни обвинявания на всички лица по това дело, заяви през вчерашния ден зам.-главният прокурор Иван Гешев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР