Турция не е европейска държава и няма да бъде. Турция

...
Турция не е европейска държава и няма да бъде. Турция
Коментари Харесай

Джамбазки не иска лицемерие с Турция, но иска разум с Русия

Турция не е европейска страна и няма да бъде. Турция няма да стане член на Европейски Съюз и другото е двуличие, с нея би трябвало да има специфични връзки. Ердоган играе някакъв танц предвид на въпросите, които има да взема решение и пробва да основава Черноморско-средиземноморски съюз. Това съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки пред Нова телевизия.
Джамбазки уточни, че е показателно, че на срещата във Варна не е участвал нито един европейски водач. И съобщи, че Ердоган е демонтирал другарските връзки сред България и Турция, като " брутално " си разрешил да взе участие непосредствено в изборите ни. Само си представете да се разшири сърцето на госпожа Меркел до Елзас и Лотарингия – нали си представяте какво ще се случи, сподели Джамбазки.
Има подписан контракт – Ангорският контракт, с който Турция е признала, че би трябвало да заплати обезщетение на тракийските бежанци. Турция не ги е платила и би трябвало да ги заплати – точка, изясни Джамбазки.
Моментално на въпрос, че това държавно управление се крепи от " Обединени патриоти ", евродепутатът отвърна – би трябвало ли да сме съгласни по всяка една тематика и не се съгласи, че има противоречие по съществени тематики. Последва и въпрос къде са били Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, откакто при изборите имаше обсада на границата от " патриотите ", а отговорът беше, че тази среща щяла да нанесе вреди на ГЕРБ и най-малкото няма никакъв резултат от срещата.
Темата " Русия "
Натрупването на това напрежение е най-малкото безсмислено. Единственият потърпевш е Сергей Скрипал, както и щерка му – другите страни завоюваха. Англия търси обединяване поради Brexit. Тук няма страна, би трябвало да бъдем рационални и спокойни – като Австрия, заключи Джамбазки, съгласно който няма действително доказателство какво се е случило. Той сподели и, че в действителност нямало показани секретни материали от Лондон за случилото се в Солсбъри, а това били изявления по медиите, публикувани в обществените мрежи. Припомняме, че The Times заяви, че Англия е показала секретни материали на 23 страни, в това число и пред НАТО, като тези материали били с гриф, който се слагал единствено за материали, споделяни по принцип със Съединени американски щати, Канада, Австралия и Нова Зеландия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР