Турция и Русия се стремят да създадат условия, които да

...
Турция и Русия се стремят да създадат условия, които да
Коментари Харесай

Ердоган: Турция ще даде своя принос за поддържането на мира в Нагорни Карабах

Турция и Русия се стремят да основат условия, които да разрешат на арменци и азербайджанци да живеят заедн в без потребността от миротворчески сили или наблюдаващи, предава ТАСС.
В телефонен диалог с съветския президент президентът на Турция той съобщи, че Анкара ще даде своя принос за поддържането на стабилността и мира в Нагорни Карабах.
Двамата президенти са разискали основаването на взаимен център за надзор на примирието.
 Разгадаха по какъв начин азербайджанците нанасяли точни удари по арменците Разгадаха по какъв начин азербайджанците нанасяли точни удари по арменците
По време на войната в Нагорни Карабах в интернет не един път се виждаха фрагменти с азербайджански безпилотни машини, от които ставаше ясно,...
Според Ердоган, Русия и Турция се стремят да основат такива условия в района, които да разрешат на азербайджанци и арменци да живеят дружно, без да има нужда от миротворчески или наблюдателни задачи.
„ Когато това се случи, ще покажем още веднъж на целия свят градивните резултати от турско-руското партньорство “, се споделя в публикувано от пресслужбата на Ердоган известие.
Според информацията на Кремъл, Путин е разказал за главните резултати от извършената през вчерашния ден в Москва среща с водачите на Азербайджан и Армения и.
Двамата президенти са разискали обстановката с пандемията от ковид, в това число реализацията на проектите за взаимно произвеждане и потребление на ваксини. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР