Турция и Гърция се договориха да признаят взаимно ваксинационните си

...
Турция и Гърция се договориха да признаят взаимно ваксинационните си
Коментари Харесай

Турция и Гърция взаимно признават ваксинационните си сертификати

Турция и Гърция се договориха да признаят взаимно имунизационните си документи, оповестиха външните министри на двете страни.
" Споразумението, което постигнахме през днешния ден, ще способства позитивно за нашите туристически браншове, " сподели Мевлют Чавушоглу на взаимна конференция с гръцкия си сътрудник Никос Дендиас в Атина, съобщи Анадолска организация.
 Европейска комисия разгласи ограничения за възобновяване на свободното придвижване в Европейски Съюз преди лятото Европейска комисия разгласи ограничения за възобновяване на свободното придвижване в Европейски Съюз преди лятото
Европейската комисия разгласи координирани ограничения за възобновяване на свободното придвижване в Европейски Съюз преди началото на лятото, съобщи БНР. Спо...
Турция стартира работа по съответни планове, които подчертават върху дейности и съдействие с гръцката страна, като и двете страни реализираха единодушие по 25 точки в листата за съдействие, сподели Чавушоглу.
Той сподели, че Турция е подготвена за разговор без предварителни условия за възстановяване на двустранните връзки с Гърция.
" Договорихме се да преодолеем разликите в границите на добросъседските връзки, интернационалното право и зачитането на взаимните ползи ", сподели той.
Дендиас от своя страна съобщи, че на срещата са разискали двустранните си връзки, както и връзките сред Европейски Съюз и Турция.
 Здравният министър утвърди образците за Цифров Коронавирус документ на Европейски Съюз Здравният министър утвърди образците за Цифров Коронавирус документ на Европейски Съюз
Със своя заповед министърът на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров утвърди образците за Цифров Коронавирус документ на Европейски Съюз (EU DIGITAL Коронавирус...
Той поздрави Чавушоглу за успеха на турския баскетболен тим Anadolu Efes в EuroLeague на Turkish Airlines.
Преди да се срещне с гръцкия си сътрудник, турският външен министър се срещна и с гръцкия министър председател Кириакос Мицотакис.
„ Подновяването на разговора сред нас е позитивна стъпка. Подобряването на нашите взаимоотношения е значимо за решение на нашите разлики “, написа той в Twitter.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР