Турция е центърът на света и до 2071 г. ще

...
Турция е центърът на света и до 2071 г. ще
Коментари Харесай

Турция е центърът на света

Турция е центърът на света и до 2071 година ще бъде една от четирите международни сили. Това разгласи министърът на горите и на водното стопанство Вейсел Ероглу по време на гала ва събитие в черноморската провинция Гиресун.

Той изясни пред присъстващите, че „ на гърба на Турция се играят доста мръсни игри ", съобщи осведомителната организация Догу хабер ажансъ (ДХА), представена от „ Фокус ".

„ Тази земя фактически е доста значима, Турция е центърът на света. Точно затова някои страни заформят игра след игра, с цел да стопират възхода ни; те желаят да „ спънат " стремежа на народа ни.... Турция обаче ще стане световна мощ. Именно по тази причина ние си поставихме грандиозни цели и праволинейно ги преследваме. Лично президентът Реджеп Тайип Ердоган ги формулира. През 2023-та, когато е 100-годишнината от основаването на Република Турция, да се наредим измежду първите 10 най-развити стопански системи в света. През 2053-та, когато ще честване 600-годишнината от завладяването на Истанбул, да се изкачим твърдо на върха. През 2071-ва, когато е 1000-годишнината от успеха при Малазгирт и завладяването на Анадола, да станем една от четирите бъдещи международни сили. ", изяснява още турският министър, представен от ДХА.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР