Турция е една от малкото държави, чийто първенства не са

...
Турция е една от малкото държави, чийто първенства не са
Коментари Харесай

Гергана Димитрова: Животът в Анкара тече нормално

Турция е една от дребното страни, чийто шампионати не са мощно наранени от разпространяването на ковид. В южната ни съседка мачове се играят, само че без аудитория. Тренировки също се организират. В турската столица животът върви с естествен темп, съобщи националката Гергана Димитрова, която се състезава за локалния ПТТ Спор.


" Тук, в Анкара, няма огромна суматоха, животът си тече обикновено. Обстановката е същата, като всеки ден. Държавата предприе ограничения още преди първия случай. Коронавирусът е тематика номер 1 в страната. " Новооткритите 12 случая обаче хвърлят сянка върху провеждането на срещите. " Вече има 18 инфектирани и се обмисля прекъсване на шампионата, единствено за една вечер се трансформираха нещата. "
И продължава: " Въпреки всичко към момента не сме под карантина, надлежно продължаваме с тренировките по стратегия в нашата зала. Почиства се по няколко пъти дневно! Мием си ръцете по-често, не излизаме измежду доста хора, само че това е по-скоро самозапазване и дисциплинираност. "


" Времето ще покаже какво ще се случи с шампионата. Засега смяната е единствено в това, че мачовете се играят на затворени порти ", добави родната състезателка.

" Относно прибирането - ДА, ще бъде забавно! Не се знае даже на следващия ден какво ще реши България или Турция за границите си, а до прибирането ми има още какво да изтече! Живи и здрави да сме, всичко друго се преодолява ", приключи Гери пред BGvolleyball.com .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР