Турците могат да кандидатстват за безплатни маски заради коронавируса чрез

...
Турците могат да кандидатстват за безплатни маски заради коронавируса чрез
Коментари Харесай

Турция срещу коронавируса - безплатни маски и облекчения на карантината за работа в селското стопанство

Турците могат да аплайват за безвъзмездни маски поради ковид посредством пощенските служби в страната или посредством уеб страницата за електронна търговия на страната - ePttAVM.com, съобщи Анадолската организация.
Припомняме, че турският президент Реджеп Ердоган съобщи, че хората не могат да посещават магазини и пазари без защитни маски за лице.
Турското министерство на опазването на здравето и министерството на превоза и инфраструктурата взеха решение взаимно да раздават безвъзмездни маски, се споделя в известието на уеб страницата на пощенските служби. Всеки жител, като се изключи тези под 20 и над 65 години, може да кандидатства за по 5 безвъзмездни маски седмично. Хората на възраст над 65 години или тези с хронични болести са обект на наложителна самоизолация в Турция.
Понастоящем в страната има непълен полицейски час за хора, които са на възраст под 20 години и на възраст 65 и повече години, с цел да се спре разрастването на епидемията.
Междувременно турските управляващи оповестиха, че работещите младежи, в това число заетите в сезонна земеделска работа, ще бъдат освободени от възбраната за овакантяване на домовете в избрани часове.
Служителите в обществения и частния бранш, както и сезонните селскостопански служащи на възраст сред 18 и 20 години, към този момент ще бъдат освободени от рестриктивните мерки за овакантяване на домовете си.
Още: " Оптимистични вести от Италия за ковид, само че като цяло по света ситуацията е тежко "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР