Турското ръководство разглежда възможността за покупка на руски изтребители Су-35.

...
Турското ръководство разглежда възможността за покупка на руски изтребители Су-35.
Коментари Харесай

Турция умува дали да купи руски изтребители Су-35

Турското управление преглежда опцията за покупка на съветски изтребители Су-35. Това написа турският закостенял всекидневник Yeni Safak, представен от организация " Фокус ", като разяснява, че съветските военни самолети може да са търсената от Анкара опция на американските изтребители от пето потомство F-35.
Както отбелязва вестникът, сега представители на ръководството на военната индустрия на републиката и Военновъздушни сили на Турция преглеждат предлагането на съветската корпорация „ Рособоронекспорт “. Съответните ведомства в Турция учат особеностите и техническите характерности на изтребителя Су-35. В случай на позитивна оценка на съветските самолети от ново потомство от страна на Анкара, представители на военните министерства на двете страни ще пристъпят към публични контакти за допустима покупка на Су-35 от Турция.
На 18 юли шефът на „ Ростех “ (в която влиза „ Рособоронекспорт “) Сергей Чемезов съобщи, че Русия е подготвена да продаде на Турция изтребители от потомство 4++ Су-35 при положение, че Анкара има интерес.
Преди това (на 17 юли) от Белия дом оповестиха посредством документално заявление, че решението на Турция да купи съветските зенитно-ракетни системи С-400 прави невероятно по-нататъшното присъединяване в програмата за основаване на американски изтребители-бомбардировачи от пето потомство F-35.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР