Турското ръководство очаква да гражданите на републиката срещу новия коронавирус

...
Турското ръководство очаква да гражданите на републиката срещу новия коронавирус
Коментари Харесай

Турция ще ваксинира безплатно гражданите си срещу коронавирус

Турското управление чака да жителите на републиката против новия ковид гратис, заяви министърът на опазването на здравето Фахретин Коча в понеделник, представен от вестник Hurriyet.
„ Приключиха договарянията с китайския производител на ваксини Sinovac, минаха всички нужни законови процеси и се сложиха подписи. Най-малко 10 милиона дози от имунизацията към този момент са изпратени [в Турция], с цел да стартира имунизирането “, съобщи здравният министър. „ Ваксинацията ще се прави безусловно гратис. Гражданите няма да бъдат таксувани “, съобщи организация Фокус.
 Много скоро и с бързи проби ще се установи COVID-19 у нас, счита специалист Много скоро и с бързи проби ще се установи COVID-19 у нас, счита специалист
" Антигенните проби се оказаха нещо доста налично и позитивно. Те могат да се извършват доста елементарно. Последните данни от миналат...
Междувременно Коджа съобщи, че „ процесът на лицензиране на , основани от други производители “ продължава в Турция. „ И когато процесът на лицензиране завърши, продажбата на тези ваксини в аптеките ще бъде позволена “, добави той.
Очаква се цената на съветското лекарство Sputnik V да бъде оповестена тази седмица. Преди ден на страницата му в „ Туитър “ е оповестено известие, съгласно което тази ваксина ще коства доста по-малко от медикаментите на Pfizer и Moderna.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР