Турското предприятие Bayker Makina, шеф на което е Селчук Байрактар,

...
Турското предприятие Bayker Makina, шеф на което е Селчук Байрактар,
Коментари Харесай

Зетят на Ердоган представи турски летящ автомобил

Турското дружество Bayker Makina, началник на което е Селчук Байрактар, шурей на президента на Турция Реджеп Ердоган, показа първия в страната летящ автомобил. Иновацията ще бъде демонстрирана пред аудитория по време на ревюто за авиационна и галактическа технология, което ще се организира в Истанбул.

Летящият автомобил се назовава Cezeri и в действителност няма доста общо с автомобил, тъй като няма колела. По-скоро съставлява квадрокоптер с отвесно политане. Предназначен е за един човек, разполага с четири големи винта и едноместна кабина. Мястото за индивида не е снабдено с контролери за ръководство, от което се допуска, че летящата турска кола е самостоятелна.

Ако Cezeri бъде пуснат в произвеждане, то тази машина ще може да се купи от всеки искащ. Предположенията са, че сходна летяща кола ще се употребява с огромен триумф измежду многочислените туристи в Турция, които се усилват с всяка минала година. Производството на Cezeri би следвало да стартира незабавно след привършване на наложителните тествания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР