Турското издание Haber7 съобщи кратка, но изненадваща новина под заглавие

...
Турското издание Haber7 съобщи кратка, но изненадваща новина под заглавие
Коментари Харесай

Алжир е първият чуждестранен купувач на изтребителя Су-57

Турското издание Haber7 заяви къса, само че изненадваща вест под заглавие İmzalar atıldı! Su-57`nin ilk yabancı müşterisi belli oldu. Става въпрос за това, че Русия подписала с Алжир контракт за продажба на 14 изтребителя Су-57 на сума съвсем 2 млрд $.
Тази договорка ще разреши на купувача да стане страна с едни от най-хубавите Военновъздушни сили на целия африкански континент.
Всъщност това е осъществяване на част от подписаната договореност на 27 декември 2019 година Тогава алжирският уебсайт MenaDeefense разгласи, че Алжир ще купи 14 нови Су-57Э, а по този начин също 14 свръхманеврени изтребители Су-35 и 14 фронтови бомбардировачи Су-34.
Мнения под обявата на Haber7:
Али: Мисля, че и ние би трябвало да купим 50-100 такива изтребителя. В преходния интервал, до момента в който стане нашият TF-X, при нас може да зародят компликации. Ако на гърците дадат F-35, ще имаме проблеми. Ние не би трябвало да разчитаме единствено на С-400. Нашите безпилотници унищожаваха съветските системи за Противовъздушна отбрана, същото може да се случи и с нас.
Верен: Али, нашите безпилотници унищожаваха С-300.
Джем: Да даде Бог ние сами да си създадем най-хубавия изтребител измежду най положителните. Нека и Русия, и Америка да стоят по-далеч от нас.
Темел: Тоест по-скъпи от F-35?
Ведат: Темел, не, не по-скъпи от F-35, само че по-добри.
 По молба на България: Съединените щати ни подаряват два бракувани изтребителя F-16 По молба на България: Съединените щати ни подаряват два бракувани изтребителя F-16
Съединени американски щати имат намерение да подарят на България два изтребителя F-16. Това излиза наяве известие на американското посолство у нас, като се позов...
Хакан: Темел, 14 F-35 костват 3,8 милиарда $, кой от вас е учил математика?
Икономист: Значи и Турция скоро ще купи Су-57. Тази вест за това приказва.
Ибрахим: За страдание руснаците продават експортен вид.
Мухиттин Аксой: Не, другари, ние сами ще си сътворяваме, на нас не са нужни ничии въоръжения, ни самолети, ни танкове. Сами ще създадем и ще ги продаваме на своите другари.
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР