Турският Трабзонспор все още се надява, че ще успее да

...
Турският Трабзонспор все още се надява, че ще успее да
Коментари Харесай

Ето я причината Трабзонспор да се откаже от Неделев

Турският Трабзонспор към момента се надява, че ще успее да притегли Тодор Неделев, само че има една огромна спънка, която на този стадий пречи договорката да бъде осъществена. Според журналиста Хасан Тюнчел, който е непосредствен до Трабзонспор, самият футболист има предпочитание да облече екипа на клуба от черноморския град, само че от Ботев (Пловдив) са се отметнали от първичната сделка и са поискали доста по-голяма сума, с цел да пуснат звездата си.

Тюнчел написа, че при започване на договарянията “канарчетата” са били съгласни да преотстъпят Неделев до края на сезона против 100 000 евро. Впоследствие са се намесили няколко разнообразни мениджъри, всеки от които претендирал да получи % от сумата. В един миг от Ботев оповестили, че Трабзонспор би трябвало да заплати 500 000 евро, в случай че желае да вземе чартърен 27-годишния халф.

Trabzonspor’dan Nedelev resti https://t.co/lAiobtYXC7 @61saat araclyla
— Hasan Tüncel (@hasantuncel61) 7 януари 2020 година Турците са безапелационни, че няма да извадят толкоз пари за преотстъпване. Те се надяват в идващите дни от Ботев да размислят и Неделев въпреки всичко да дойде на стадион “Шенол Гюнеш”.

За момента договарянията сред двата клуба са замразени и в Трабзон са насочили напъните си към привличането на централен бранител. Цел №1 е бразилецът Марсело от Лион.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР