Турският шофьор, който на 1 юли т.г. предизвика мелето с

...
Турският шофьор, който на 1 юли т.г. предизвика мелето с
Коментари Харесай

НАГЛО от турския шофьор, окървавил магистрала Тракия! Вижте какво поиска!

Турският водач, който на 1 юли т.г. провокира мелето с 4 жертви на автомагистрала „ Тракия”, желае да излезе от ареста. Той апелира мярката си за неотклонение „ задържане под стража”, наложена от окръжния съд в Пловдив пред въззивна инстанция. Заседанието е планувано в четвъртък, оповестиха от пресслужбата на апелативния съд в Пловдив.

При зверското меле на аутобана починаха 2-годишно момченце и три дами. Оказва се, че всички те са били родственици на обвинения водач. Детенцето му е било наследник, две от дамите са били сестри на брачната половинка му, а последната жертва е тъща му. При жестоката злополука оцеляха трима: мъж, дете на 7 години и жена, инфолмира БЛИЦ.

Разследването е открило, че турският водач е карал в спешната лента на автомагистралата с доста висока скорост. Именно там неговият миниван „ Фолксваген транспортер”, се блъска в спиращ в спешната лента камион „ Мерцедес” със софийска регистрация. При удара миниванът се прекатурва и се тътрузи на дясната си страна към 200 метра по шосето на автомагистралата. Миниванът е с немска регистрация, а пътувалите в него били турски жители, които се прибирали, през България, към родните си места.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР