Турският шампионат, който само до преди няколко години разчиташе много

...
Турският шампионат, който само до преди няколко години разчиташе много
Коментари Харесай

Турският шампионат остава без българи, гонят Страхил Попов

Турският шампионат, който единствено до преди няколко години разчиташе доста на български футболисти, към този момент ще остане без родни представители. Последният подобен все още е Страхил Попов, който обаче ще бъде освободен от сегашния си клуб Касъмпаша.

Новината е на авторитетното локално издание "Фанатик ". Президентът на истанбулския клуб Тургай Джинер е решил да направи фрапантна чистка в състава след есенния полусезон, в който тимът събра едвам 15 точки от 17 мача.

Това нерешително показване прати отбора едвам на 14-ото място в класирането на елита, единствено на точка над зоната на изпадащите. Точно по тази причина Джинер планува фрапантно редуциране на бюджета и затова се разделя водещите играчи от състава.

Според "Фанатик ", освободени ще бъдат 11 души, измежду които и Попов. Касъмпаша ще довърши сезона с млади футболисти и с играчи с минимални финансови условия. Един от освободените Абдула Халили към този момент си е намерил нов тим и ще продължи кариерата си в Сивасспор. Попов също има няколко разновидността за нов клуб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР