Турският шампион Бешикташ готви двоен трансферен удар през лятото. Черните

...
Турският шампион Бешикташ готви двоен трансферен удар през лятото. Черните
Коментари Харесай

Бешикташ изкушава с високи заплати звезди на Байерн и Борусия

Турският първенец Бешикташ готви двоен трансферен удар през лятото. " Черните орли " ще се опитат да изкушат звездите на Байерн (Мюнхен) и Борусия (Дортмунд) Ариен Робен и Марио Гьотце. От управлението на отбора считат да предложат високи заплати на двамата, с цел да ги изкушат да преминат на " Водафон Парк ".

 Снимка 344719
Източник:

34-годишният Робен има контракт до края на сезона с " баварците " и към момента не е получил предложение за нов. Халфът на " жълто-черните " се показва на приливи и отливи от началото на сезона и постоянно е подложен на критика за изявите си.

Според " Фанатик " от Бешикташ ще разчитат на Райън Бабел да убеди Робен, че Истанбул е най-правилното място да продължи кариерата си.

 Снимка 335214
Източник:

Турският гранд е подготвен да заплати солидна трансферна сума за Гьотце. Той е мечтан за заместител на Талиска. Бразилецът играе при " черните орли " през последните 2 години чартърен от Бенфика. През този сезон той се показва впечатляващо и даже стигна до националния тим на Селесао. Интерес към него има от страна на Манчестър Юнайтед.

 Бешикташ готви оферта за Хавиер Пасторе
Хавиер Пасторе ще избавя кариерата си в Турция

Халфът най-вероятно ще напусне ПСЖ след края на сезона

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР