Турският президентът Реджеп Таип Ердоган ще отпътува на 8 април

...
Турският президентът Реджеп Таип Ердоган ще отпътува на 8 април
Коментари Харесай

Ердоган с трета визита от началото на годината в Русия

Турският президентът Реджеп Таип Ердоган ще отпътува на 8 април за Москва – третата му публична аудиенция в Русия от началото на годината, оповестява БГНЕС. От президентската канцелария в Анкара обаче не показват повече детайлности за визитата му в съветската столица.

В същото време представителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че на 8 април ще се организира руско-турски съвет за съдействие на високо ниво, на който ще участват президентите на двете страни.

Путин и Ердоган се срещнаха в Москва през януари тази година, когато разискаха обстановката в Сирия. Кризата в Дамаск те разискаха и на среща в Сочи през февруари, когато към тях се причисли и иранският президент Хасан Рохани. Русия и Иран са съществени съдружници на сирийския президент Башар Асад, до момента в който Турция поддържа част от сирийските размирен групировки,

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР