Турският президент Реджеп Тайип Ердоган замина за Сочи, където ще

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган замина за Сочи, където ще
Коментари Харесай

Ердоган отпътува за Сочи начело на голяма турска делегация

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган отпътува за Сочи, където ще беседва през днешния ден с съветския президент Владимир Путин, съпроводен от огромен брой министри и други държавни представители, съобщи турската телевизия ТРТ Хабер, представена от Българска телеграфна агенция.

Заедно с Ердоган за Сочи пътуват министрите на външните работи Мевлют Чавушоглу, на националната защита Хулуси Акар, на енергетиката и естествените запаси Фатих Дьонмез, на финансите и държавната хазна Нуреддин Небати, на търговията Мехмет Муш и на земеделието и горите Вахит Киришчи. В турската делегация за еднодневното работно посещаване в Русия са включени също шефът на разследващата организация Разузнавателна служба на Турция Хакан Фидан, шефът по връзки на президентството Фахреттин Алтун, представителят и консултант на Ердоган Ибрахим Калън и ръководителят на Управлението за отбранителна индустрия Исмаил Демир.

Във фокуса на диалозите на президента Ердоган с съветския водач Путин се чака да бъдат двустранните връзки и настоящи световни и районни въпроси, показва ТРТ Хабер.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР