Tурският президент Реджеп Тайип Ердоган по време на срещата си

...
Tурският президент Реджеп Тайип Ердоган по време на срещата си
Коментари Харесай

Путин и Ердоган в Кремъл : Отношенията между Турция и Русия са много добри

Tурският президент Реджеп Тайип Ердоган по време на срещата си с съветския си сътрудник Владимир Путин съобщи, че договарянията за сирийската провинция Идлиб са доста значими за района и добави, че връзките сред Москва и Анкара са извънредно положителни, предава TACC.

" Трябваше да проведем тази среща в Турция, само че заради вашата работа по изменение на Конституцията, взехме решение да приемем поканата и да дойдем тук. Разбира се, срещата ни в Идлиб през днешния ден е от огромно значение, тъй като обстановката е доста напрегната в района. Знам че през днешния ден целият свят следи нашите договаряния. Вярвам, че решенията и стъпките, които би трябвало да предприемем през днешния ден, ще облекчат обстановката в Идлиб ", сподели президентът.Ердоган също акцентира, че връзките сред Анкара и Москва са доста положителни.

" В момента претърпяваме интервал, в който връзките сред Турция и Русия са достигнали своя връх, както в търговията, по този начин и в отбранителната индустрия. Вярваме, че би трябвало да продължим да се движим в тази посока, това е нашата съществена задача. Уверен съм, че ще успеем по този въпрос ", сподели Ердоган.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР