Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обеща да изгради Века на

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обеща да изгради Века на
Коментари Харесай

Ердоган ще гради Века на Турция

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган даде обещание да построи " Века на Турция " върху промените и дейностите, които държавното управление му ще извърши през идващите пет години, оповестява " Хюриет ".

" Целта ни е да превърнем битката на страната ни за самостоятелност и нейното бъдеще през новия век на нашата република в нов напредък и нов обществен контракт във всички области. Подготвихме се и създадохме своя екип за тази цел ", акцентира той във видеообръщение по случай Курбан Байрам.

" Поставили сме си цели и сигурно ще осъществим " Века на Турция ", като вървим по пътя на нашия народ. Ще работим с цялото си сърце през идващите пет години, както сме правили през последните 21 години, и в никакъв случай няма да изоставим своята работа и отговорности ", увери Ердоган.

Той напомни, че Турция сполучливо е провела парламентарните и президентските избори през май с към 90% изборна интензивност, което е провокирало удивление в света.

" Несъмнено спечелилият на изборите е цяла Турция с нейните 85 милиона жители. Нашата страна завоюва още пет златни години, в които ще има вложения, услугите и промени ", даде обещание той.

Ердоган акцентира, че ще работи дружно с членовете на Народния алианс за реализиране на тези цели през идващия интервал, тъй че фантазията за " Века на Турция " да стане действителност.

Той открои и напъните на държавното управление да възроди живота в 11-те провинции в южната част на страната, мощно наранени от земетресенията през февруари, при които починаха над 50 000 души и бяха разрушени цели градове.

" Работите ни по възобновяване вървят с цялостна скорост. През октомври и ноември последователно ще стартираме да доставяме първите непрекъснати къщи ", увери Ердоган.

Той напомни, че държавното управление ще построи 650 000 домове и ще съобщи 319 000 от тях в границите на една година, както е дало обещание.

" Тъй като изборите от 14 и 28 май към този момент са зад тила ни, имаме опция да се съсредоточим повече върху проблемите на нашата страна. Ще посветим цялата си сила на растежа на Турция и на удовлетворяването на настояванията на нашия народ ", посочи Ердоган.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР