Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обеща да изгради Века на

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обеща да изгради Века на
Коментари Харесай

С реформи Ердоган гради Века на Турция

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган даде обещание да построи " Века на Турция " върху промените и дейностите, които държавното управление му ще извърши през идващите пет години, оповестява " Хюриет ".

" Целта ни е да превърнем битката на страната ни за самостоятелност и нейното бъдеще през новия век на нашата република в нов напредък и нов обществен контракт във всички области. Подготвихме се и създадохме своя екип за тази цел ", акцентира той във видеообръщение по случай Курбан Байрам.

" Поставили сме си цели и сигурно ще осъществим " Века на Турция ", като вървим по пътя на нашия народ. Ще работим с цялото си сърце през идващите пет години, както сме правили през последните 21 години, и в никакъв случай няма да изоставим своята работа и отговорности ", увери Ердоган.

Той напомни, че Турция сполучливо е провела  през май с към 90% изборна интензивност, което е провокирало удивление в света.
 Ердоган желае по-демократична конституция за Турция
Ердоган желае по-демократична конституция за Турция

Турският водач приветства президентската система на ръководство

" Несъмнено спечелилият на изборите е цяла Турция с нейните 85 милиона жители. Нашата страна завоюва още пет златни години , в които ще има вложения, услугите и промени ", даде обещание той.

Ердоган акцентира, че ще работи дружно с членовете на Народния алианс за реализиране на тези цели през идващия интервал, тъй че фантазията за " Века на Турция " да стане действителност.

Той открои и напъните на държавното управление да възроди живота в 11-те провинции в южната част на страната, мощно наранени от, при които починаха над 50 000 души и бяха разрушени цели градове.
 Реджеп Ердоган постави клетва за трети президентски мандат
Реджеп Ердоган постави клетва за трети президентски мандат

Турският президент ще разгласи своя кабинет по-късно през днешния ден

" Работите ни по възобновяване вървят с цялостна скорост. През октомври и ноември последователно ще стартираме да доставяме първите непрекъснати къщи ", увери Ердоган.

Той напомни, че държавното управление ще построи 650 000 домове и ще съобщи 319 000 от тях в границите на една година, както е дало обещание.

" Тъй като изборите от 14 и 28 май към този момент са зад тила ни, имаме опция да се съсредоточим повече върху проблемите на нашата страна. Ще посветим цялата си сила на растежа на Турция и на удовлетворяването на настояванията на нашия народ ", посочи Ердоган.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР