Турският президент Реджеп Тайип Ердоган използва мигрантите като оръжие, заяви

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган използва мигрантите като оръжие, заяви
Коментари Харесай

Себастиан Курц: Ердоган използва мигрантите като оръжие

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган употребява мигрантите като оръжие, съобщи ръководителят на Австрийската национална партия и евентуален предстоящ канцлер на Австрия Себастиан Курц, като посочи, че Европейски Съюз би трябвало да " тегли ясна линия " във връзка с тези политики, оповестява турската редакция на Евронюз.

В изявление за " Курир " Курц съобщи още, че Ердоган " не схваща от различен език " и че самият той е подготвен да интензивно да работи по този въпрос в границите на Европейски Съюз, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Курц, който разяснява пред медиите миграционната политика на Европейски Съюз и метода на Турция, повтори в изявление за немското списание " Билд " позицията си против проекта за разпределение на бежанци сред страните членки на Европейски Съюз.

Сред целите на програмата на новото държавно управление в битката с миграцията е отбраната на външните граници на Европейски Съюз. В дневния ред на кабинета, който е срещу разпределянето на мигранти по страни вътре в Европейски Съюз, е и основаването на центрове за депортация, отбелязва Евронюз.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Ко
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР