Турският президент Реджеп Ердоган заяви, че сирийският лидер Башар Асад

...
Турският президент Реджеп Ердоган заяви, че сирийският лидер Башар Асад
Коментари Харесай

И Турция вече готова да преговаря с Асад

Турският президент Реджеп Ердоган съобщи, че сирийският водач Башар Асад би могъл да вземе присъединяване в политическия преход в страната, с цел да се откри решение на рецесията, оповестиха организациите. " Възможен е политически преход както със, по този начин и без Асад ", сподели Ердоган, представен от турския в. " Хюриет ". "Решихме да работим по този въпрос в Общото заседание на Организация на обединените нации ", сподели Ердоган, като добави, че Иран и Саудитска Арабия също биха могли да бъдат включени в процеса. Свалянето на президента на Сирия Башар Асад от страна на "Ислямска страна " и бунтовническите групировки, свързани с "Ал Кайда ", би донесло злополучие за целия свят, твърди водачът на сирийските кюрди Салех Муслим.

Да се реши сирийската рецесия е допустимо единствено като се укрепи настоящото законно държавно управление и като бъде подтикнато то към разговор със хубавичко част от опозицията и промени, съобщи съветският президент Владимир Путин в изявление за американската телевизия Си Би Ес.

Руските, сирийските и иранските военни са организирали в Багдад координационен център, който слага началото на съдействие с шиитите в битката с "Ислямска страна ", твърди телевизия "Фокс нюз ", като се базира на данни на западните разследващи служби. Не е ясно дали новият център е проведен с присъединяване на представители на иракското държавно управление. Документ, неотдавна оповестен от службата на Организация на обединените нации по въпросите на разоръжаването, сподели, че Съединени американски щати са купили 610 противотанкови ракети от България, които по-късно са пратени в Сирия или в Либия, съобщи Jane's Information Group.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР