Турският президент Реджеп Ердоган заяви, че икономическата война срещу Турция,

...
Турският президент Реджеп Ердоган заяви, че икономическата война срещу Турция,
Коментари Харесай

Ердоган: Икономическата война е не срещу мен, а срещу цяла Турция

Турският президент Реджеп Ердоган съобщи, че " икономическата война " против Турция, както той назова обезценяването на националната валута, не е офанзива против него, а против самата Турция, съобщи Ройтерс, представена от БНР.

" Не забравяйте, че Анадолът е стена и в случай че тази стена бъде срутена, към този момент няма да има Близък изток, Африка, Централна Азия, Балкани или Кавказ ", съобщи Ердоган на гала в провинция Муш.

Там обичайно имаше възпоменателна гала за Битката при Манцикерт от 1071 година. Победата на селджукските турци в нея против Византийската империя им проправя път за заселване в Анадола.

Според Ердоган валутната рецесия е офанзива против Турция, която по сходство на всички последвали Манцикерт опити за настъпление в Анадола можели да доведат до тежка рецесия във всички околни райони.

Турският президент съобщи, че единствените места в Сирия, където сега са открити мир и сигурност, са следените от турската войска. И се зарече Анкара да откри мир в цяла Сирия и даже в Ирак.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР