Турският холдинг FLO Retailing ще започне да продава продуктите на

...
Турският холдинг FLO Retailing ще започне да продава продуктите на
Коментари Харесай

Собственикът на Reebok ще продава обувки на руските пазари

Турският холдинг FLO Retailing ще стартира да продава продуктите на своите марки на пазарите Wildberries и Ozon. Това написа вестник " Комерсант ", базирайки се на източници. Преди това той закупи бизнеса на американската компания Reebok в Русия.

Повече от 200 марки спортни и ежедневни обувки ще бъдат в продажба, съгласно представител на Wildberries. Сред тях са Garamond, Miss F, Lumberjack и други Марки с тези имена към този момент се появяват на пазара в категорията мъжки и дамски обувки.



През май източници на " Комерсант " оповестиха, че FLO Retailing е придобила съветското поделение на спортната марка Reebok, като преди този момент компанията е спряла активността си в страната. Събеседникът на изданието посочи, че повече от 100 точки за продажба на Reebok са минали към турския търговец на дребно, който новият притежател ще преименува.

Reebok разгласи прекъсването на продажбите на дребно в Русия от 13 март. През март марката Reebok, благосъстоятелност на Adidas, беше продадена на American Authentic Brands Group за 2,1 милиарда евро.

През май беше обявено, че турският холдинг FLO Retailing е придобил съветското поделение на веригата.

Източник: Лента.ру
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР