Турският гранд Фенербахче проявява много сериозен интерес към полузащитника на

...
Турският гранд Фенербахче проявява много сериозен интерес към полузащитника на
Коментари Харесай

Фенербахче настъпва за Сами Кедира

Турският гранд Фенербахче демонстрира доста сериозен интерес към полузащитника на Ювентус Сами Кедира. Според „ Скай Италия” 32-годишният някогашен немски национал към този момент има съответна оферта, над която да разсъждава.

По всичко проличава, че ветеранът ще остане отвън сметките на новия ментор Маурицио Сари и най-вероятно ще напусне Ювентус. Клубът към този момент се укрепи с Адриен Рабио и Аарън Рамзи, което не оставя никакви шансове за изява пред тогавашния ас на Реал Мадрид.

В своите 4 години с екипа на Юве Кедира съумя да запише нелошата статистика от 21 гола в 87 мача. В немалка част от своя престой германецът не беше на линия поради разнообразни травми, а през предишния сезон трябваше да претърпи и интервенция на сърцето.

Фенербахче сега работи по цялостна реорганизация на състава си, откакто прекара много време към и в зоната на изпадащите в Суперлигата през акция 2018/2019. Турският клуб обаче не е единственият, заинтригуван от Кедира, защото няколко отбора от МЛС са подготвени да се намесят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР