Турският гранд Фенербахче отнесе здрав бой при гостуването си на

...
Турският гранд Фенербахче отнесе здрав бой при гостуването си на
Коментари Харесай

Фенербахче отнесе здрав бой от Нордселанд

Турският гранд Фенербахче отнесе здрав пердах при гостуването си на датския Нордселанд в дуел от група Н на Лига на конференциите. След като завоюваха със 7:1 против Лудогорец, в този момент датчаните отнесоха с 6:1 и Фенербахче в семейството си от 5-ия кръг в група Н.

По този метод Нордселанд оглави класирането в групата кръг преди края и направи развръзката извънредно забавна. Нордселанд поведе в класирането в групата с 10 точки, пред Лудогорец с 9, колкото има и Фенербахче, който обаче към този момент е на 3-тото място поради по-лоши индикатори. В последния кръг на 14 декември Лудогорец посреща Нордселанд, до момента в който Фенербахче е хазаин на Спартак (Търнава).

Иначе датският отбор не срещна компликации против турците. Нордселанд взе преднина от два гола в рамките единствено на четири минути. Резултатът бе открит в 21-вата минута, когато след центриране от корнер Лукас Хей бе прецизен с глава. След това в 25-тата минута Диоманде изведе на скорост Даниел Свенсон, който от придвижване бе прецизен за 2:0. Фенербахче се върна в мача в края та полувремето посредством Миши Батшуай.

Себастиан Шимански вкара с глава за 2:2, само че голът беше анулиран. След почивката домакините се развихриха и поведоха с 3:1 в 55-ата минута посредством Бенямин Нигрен. В 59-ата минута беше анулиран втори гол за турския отбор, който като че ли рухна. До края домакините преобладаваха и забиха нови три гола.

В 66-ата минута удар на Андреас Шелдеруп бе блокиран, само че топката попадна в Кристиан Расмусен, който вкара за 4:1. Нигрен след страховит независим рейд в 75-ата минута вкара петия гол в мача. Той стана създател и на шестото попадение в 84-тата минута, оформайки своя хеттрик.
 Вижте какъв брой пари влизат в касата на Лудогорец от успеха над Фенербахче
Вижте какъв брой пари влизат в касата на Лудогорец от успеха над Фенербахче

Солидна сума...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР