Турският фотограф Онур Албайрак преби младоженец и се опита да

...
Турският фотограф Онур Албайрак преби младоженец и се опита да
Коментари Харесай

Цяла Турция хвали сватбен фотограф, пребил младоженец

Турският фотограф Онур Албайрак преби жених и се опита да спре женитба, откакто схванал, че булката е малолетна. Потребителите на обществените мрежи горещо утвърждават постъпката на фотографа и го назовават воин, оповестява PetaPixel.

Онур разказал на публицистите, че младоженецът пристигнал самичък при него в студиото, с цел да поръча сватбена фотосесия. Но фотографът видял булката чак когато станало време за церемонията. Девойката изглеждала доста уплашена и Онур заподозрял, че нещо не е наред.

"Видях булката на сватбата. Тя беше дете и почувствах страха ѝ, тя трепереше ", споделя Онур Албайрак. Фотографът попитал младоженеца на какъв брой години е булката му и той признал, че тя е на 15. Тогава Онур бил безапелационен, че няма да продължи фотосите и изискал сватбата да бъде прекъсната. Младоженецът обаче декларирал, че фотографът към този момент е подписал контракт и би трябвало да продължи да снима. Онур се опитал да си тръгне, само че мъжът се нахвърлил върху него и го нападнал, вследствие на което младоженецът останал с разрушен нос.

Ситуацията бързо набрала известност в турския щемпел и потребителите на обществените мрежи незабавно застанали на страната на фотографа. Онур твърди, че не е последовател на свадите и насилието, само че в случай че се наложи отново ще постъпи по този начин.

"Децата булки са жертва на грубо отношение и няма мощ, която да ме накара да фотографирам дете в сватбена рокля ", споделя Онур. Минималната възраст за подписване на брак в Турция е 18 години, а мъжете, които подписват брак с деца, рискуват да попаднат зад решетките. Засега няма информация дали пребитият от фотографа жених ще понесе и правосъдно наказване.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР