Турският елитен Адана Демирспор праща скаут да следи изявите на

...
Турският елитен Адана Демирспор праща скаут да следи изявите на
Коментари Харесай

Отбор от елита на Турция следи нападател на Ботев

Турският първокласен Адана Демирспор праща скаут да следи изявите на нападателя на Ботев (Пловдив)Антоан Бароан, пишат локалните медии. В събота, 4 март, “жълто-черните ” гостуват на Черно море, като мачът на " Тича " започва в 15:00 часа.

Този отбор се намира на 5-о място във краткотрайното класиране в шампионата на комшиите и се бори за виза за евротурнирите. През зимата централният нападател бе покрай трансфер в Трабзонспор, само че отхвърли и по тази причина краткотрайно бе изваден от първия тим.
 Скандален африканец замества Неделев в Ботев (Пд) Скандален африканец замества Неделев в Ботев (Пд)
Той обаче бе върнат в отбора за рестарта на шампионата. През акцията 22-годишният Бароан има 18 мача с 10 гола в efbet Лига.

Ботев пък чака да се укрепи със скандалния нападателен халф Амаду Думбия, който за последно е бил част от шведския Юргорден. В момента той е свободен сътрудник и е гласен за заместител на продадения в Лудогорец Тодор Неделев.

Думбия към този момент е в Пловдив. Очаква се до дни Ботев (Пловдив) публично да разгласи привличането му. Ганаецът ще е следващия чужденец при “канарчетата ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР