Турските сили за сигурност арестуваха учител за предполагаеми връзки с

...
Турските сили за сигурност арестуваха учител за предполагаеми връзки с
Коментари Харесай

Арестуваха учител заради връзки с Гюлен. Намериха детско порно

Турските сили за сигурност арестуваха преподавател за хипотетични връзки с гюленистката организация „ Фето “. В хода на следствието обаче откриха 4000 видеа и 19 000 фотоси с детска порнография, заяви „ Хюриет дейли нюз “.

Преподавателят от южния град Адана е бил обвинен за връзки с „ Фето “ - организацията на Фетхуллах Гюлен, който беше посочен от Анкара за уредник на опита за боен прелом. След пуча в страната беше въведено изключително състояние, което е в действие и до през днешния ден.

Полицаите са разкрили в дома му книги за Гюлен. При инспекция на компютъра му обаче останали шокирани – открити са 4000 видеа и 19 000 фотоси с детска порнография. След това служителите на реда още веднъж арестували учителя, който е бил освободен преди този момент.

Мъжът е женен и има пет деца. Той е споделил на служителите на реда, че флашката с детската порнография му била дадена от негов другар. Учителят отхвърля да е свалял самичък тези файлове. Разследването по случая продължава.

Междувременно Анадолската организация заяви, че прокуратурата е издала заповед за ареста на 135 души, които са упрекнати за връзки с Гюлен. Много от тях са военнослужещи. Сред обвинените има и бойци от военноморските сили на южната ни съседка. Чистката в армията продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР