Турските медии съобщават подробности по случая с криминално проявения българин

...
Турските медии съобщават подробности по случая с криминално проявения българин
Коментари Харесай

Свидетел на клането с българин в Турция с покъртителен разказ за драмата ВИДЕО

Турските медии оповестяват детайлности по случая с престъпно проявения българин Милен Бахчеванов, който бе погубен от полицията в Истанбул, откакто нахлул в заведение с мачете и провокирал вълнения в заведение в града нощес.

Инцидентът станал в кафе-ресторанта "Шехит Камил Балкан " в кв. "Байрамхаша "в Истанбул.

Служителят в заведението описа: "Мъжът пристигна нощес в заведението и седна на една маса на долния етаж. Поседя известно време. През това време две дами се качиха на горния етаж. Той незабавно ги последва. Извади мачете и стартира да го размахва в близост, настана суматоха и боязън.
Шокиращи разкрития за нашенеца, убит в Истанбул, откакто вилня в заведение

Жените се втурнаха изплашени надолу. Всички се изплашихме. Нищо не говореше. Дойдоха служителите на реда. Час и половина го уговаряха да излезе от заведението. Но той беше обърнал масите и столовете и ги бе струпал на укрепление, с цел да не влязат служителите на реда.
Полицаите демонстрираха самообладание.

След към час и половина напразни ангажименти служителите на реда се пробваха да влязат извън на горния етаж, където се бе барикадирал. Тогава той се паникьоса, стартира да хвърля против служителите на реда каквото намереше на разположение, рани в ръката един наш надзирател. Не споделяше обаче нищо, не говореше. "



По думите на различен чиновник полицията нощес запечатала заведението. Едва след обяд разрешили да го отворят и да разчистят. На доста места имало следи от патрони.

Бахчеванов е прочут с голям брой престъпни прояви от последните 10 години и постоянно е в новините още от 23 годишна възраст.

Ето какво написа, да вземем за пример, Варна24 през 2010 година.
Министерство на вътрешните работи с изключителни вести за българина, вилнял с мачете в Истанбул ВИДЕО

"23-годишен наркоман застана пред Варненския областен съд за това, че ограбил жена, като преди този момент я пребил и ослепил с едното око.
Хероиново подвластният Милен Бахчеванов издебнал жертвата си Марийка Т. на 15 декември м. година Жената се прибирала от банка в центъра на Варна и била до спирка на бул. "Васил Левски ", като се оглеждала, кого да попита от кое място може да хване рейс №20. Милен, който бил на спирката, предложил да й "помогне ", след което почнал да й дърпа чантата. Жената се отбранявала, само че получила мощен удар в лицето.

Грозната сцена била забелязана от мъж, който бил на балкона в дома си на ул. "Подп. Калитин ". Той замерил Милен с буркан и незабавно тръгнал да го гони. В суматохата си Бахчеванов изпуснал чантата, само че съумял да избяга. После служители на реда го задържали, а очевидци го разпознали. Делото е отсрочено за нова експертиза на потърпевшата. "

В БЛИЦ също е излизала информация за буйствата на Милен Бахчеванов. Ето и обява от 8 февруари 2014 година, когато излиза наяве, че във Варненския затвор се е разиграла зверска кланица с присъединяване на Бахчеванов.

Тогава той прави опит да се самоубие.

"Рецидивистът протегнал ръка на живота си, до момента в който бил в стационара. Той бил настанен там, откакто през вчерашния ден се сбил с различен пандизчия. Неясно по какви аргументи Милен сграбчил нож и почнал да се коли. Картината била ужасяваща, довериха очевидци на изнасянето на самозаклалия се Бахчеванов.



По думите им, от шията му шуртяла кръв, а той целия бил плувнал в нея.

Линейка на „ Бърза помощ” незабавно откарала Милен в Шокова зала на болница „ Света Анна”. От там отхвърлиха да дадат каквато и да била информация за положението на пандизчията, и дали има заплаха за живота му. Според първичната информация, Бахчеванов има съществени прорезни рани по шията ", гласи информацията на БЛИЦ отпреди шест години.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР