Турските медии разпространиха кадри от момента на задържането на жената,

...
Турските медии разпространиха кадри от момента на задържането на жената,
Коментари Харесай

Ето как арестуваха жената, заподозряна за атентата в Истанбул

Турските медии разпространиха фрагменти от момента на задържането на дамата, обвинена за атентата в Истанбул.

Терористично нахлуване на пешеходната туристическа улица „ Истиклял ” в Истанбул е осъществено от жена. Това разгласи турският вицепрезидент на Фуат Октай. "

Жена е взривила бомбата. В резултат на детонацията са убити шестима души. Ранените са 81, положението на двама от тях се прави оценка като тежко ", добави той.



Шест души починаха, а близо 60 бяха ранени при офанзива в центъра на Истанбул. Експлозията е станала на известния пешеходен бул. " Истиклял ". Това е най-оживената комерсиална улица в мегаполиса. Не се изключва и версията за терористичен акт. До момента няма данни за потърпевши български жители. Предполага се, че офанзивата е осъществена от жена самоубиец, която е носела чанта-бомба.

В 16:20 часа локално време мощен гърмеж раздрусва пешеходната улица “Истиклял ” в турския мегаполис Истанбул. Секунди преди ужаса придвижването наоколо до площада " Таксим " е оживено.

Чува се се мощна детонация, която поваля хората наоколо. Останалите бягат, с цел да се спасят. Витрините на комерсиалните обекти са изпочупени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР