Турски тираджия преминал България с камиона си, който бил без

...
Турски тираджия преминал България с камиона си, който бил без
Коментари Харесай

Турски тираджия прекоси България без винетка, хванаха го на „Дунав мост 2“

Турски камионджия минал България с камиона си, който бил без винетка. На метри от „ Дунав мост 2 “ обаче го сгащили и му блъснали солена санкция, заяви BulNews.bg.

Инспекторите от Главна дирекция „ Автомобилна ревизия “ го спрели на основен път Е-79, пред Топлоелектрическа централа „ Видин “, в посока „ Дунав мост 2 “ на 4 юни.

Проверката на турчина Месут Укар и тежкотоварното возило, цялостно със стока за Унгария, била осъществена към 15.20 часа. Докато преглеждали документите и транспортираната стока инспекторите открили, че турчинът кара тира без винетка. Оказало се, че Месут е минал страната без никакъв проблем, като при пресичането на границата не е сметнал за належащо да закупува наложителния винетен стикер.

Глобата за нарушаването, която му съставили инспекторите, била в размер на 3 000 лв.. Месут обжалвал наказателното разпореждане пред магистратите от районния съд във Видин, само че приели жалбата му като неоснователна и удостоверили солената глоба. Решението им предстои на касационно обжалване пред административния съд във Видин.

Това не е първият, нито ще бъде последният случай, в който турски тираджии прекосяват страната ни без винетки. Акциите в Северозапада против тях са непрестанни, само че погазването на законите ни от страна на наглите водачи продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР