Турски ТИР се е забил в нощта срещу четвъртък в

...
Турски ТИР се е забил в нощта срещу четвъртък в
Коментари Харесай

Турски ТИР се заби в къща в Самоводене

Турски ТИР се е забил в нощта против четвъртък в къща във великотърновското село Самоводене. Като по знамение няма жертви и потърпевши. Инцидентът станал в 23,50 часа на 23 януари на основния път Свиленград-Русе, който минава през самото село.
 ptp  ptp1
В злощастната нощ камионът се е движил с висока скорост, водачът изгубил ръководството и возилото се блъснало в пристройки към жилищна постройка. При конфликта има съборени стени на работилница и част от ограда. Камионът е превозвал кабели и при произшествието стоката се е разпиляла. Заради авариралия тир, който бил препречил пътното платно, бързо се образували километрични колони от коли в двете направления на трасето.

На място пристигнали полиция, чиновници от пътните служби и огнеборци. Потрошеният тир бил изтеглен в страни от пътя. Причините за случая се обясняват. Според водачи в сектора е имало замръзване. Според проверяващите обаче най-вероятно водачът на камиона е задремал на кормилото.

Два леки автомобила пък са се блъснали челно в четвъртък сутринта на пътя Лясковец-Долна Оряховица. Катастрофата станала в 8,03 часа сред Опел „Корса“ и Фолксваген „Голф“ като във всяка от колите е имало по двама души. При конфликта пътуващите във возилата са получили натъртвания и охлузни рани. Жена, която се оказала в по-тежко положение е откарана за обзор в болничното заведение.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР