Турски камион катастрофира на магистрала „Марица“ близо до гр. Любимец.

...
Турски камион катастрофира на магистрала „Марица“ близо до гр. Любимец.
Коментари Харесай

Турски тир се обърна на магистрала „Марица“


Турски камион катастрофира на автомагистрала „ Марица “ покрай гр. Любимец. Свидетел на произшествието, станало към 11,30 ч. на 26-и май, твърди, че движещият се по посока на Любимец тир ненадейно се отклонил вдясно от пътя и преобърнал.

Оказали се на мястото на злополуката пасажери незабавно слезли от колите си и се притекли на помощ на водача, написа "Старият мост ".

Двама мъже съумели да го издърпат от кабината през предното стъкло.Пострадалият турски лидер бил съответен, само че последователно почнал да губи сили. Граждани позвънили на 112, само че 20-25 минути след злополуката не пристигнала нито кола за спешна помощ, нито полицейска патрулка.

Тогава пътуващият към Свиленград началник на траурната организация „ Кратос “ Карчо Карчев го качил в погребалната кола и отпрашил към свиленградската болница, където турският водач бил настанен в хирургическото поделение.

Пациентът е единствено с охлузвания и натъртвания по тялото и главата, няма заплаха за живота му, сподели дежурният доктор доктор Карамфилов.

Засега не е ясно каква e повода за злополуката. Предполага се, че пътуващият от Турция водач или е задремал зад кормилото, или е отклонил вниманието си.

Интересен факт е, че в катафалката е имало труп, който погребалният сътрудник карал от Пловдив за Свиленград.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР