Турската преса хвали до небесата Бойко Борисов за лекцията му

...
Турската преса хвали до небесата Бойко Борисов за лекцията му
Коментари Харесай

България на три мюрета

Турската преса хвали до небесата Бойко Борисов за лекцията му в УНСС, където адвокатства на Турция за Европейски Съюз, назовава я най-големият бранител на Европа и коленичи пред могъщия турски войник, без който НАТО било кръгла нула...

Само преди три лета поради таквиз премиерски метани триото "Сидеров-Симеонов-Каракачанов " клеймеше водача на ГЕРБ, дори фес му тури.

Где се покриха тримата юнаци? С какво и с какъв брой им запушиха патриотичните усти?

А, да! Единият е вице по демографията, пътьом строи телени дувари и въдворява тишина по морета и зимни курорти. Другият е боен министър и специалист по пердашене на плесници край Великата българска стена. Сидеров се е кротнал в Народното събрание, умно законодателства с Цв. Цв и боготвори Б.Б.

Ако някой чака атакиста отново да превърти, да облече черна фланелка и изиска от Ердоган 22 милиарда за парцелите на тракийските бежанци, сбъркал е адреса. Размахващият юмруци по площади към този момент е европолитик в „ Армани “ за пет бона, върти ръководеща коалиция и никак не му пука за некви си милиарди от вековния подтисник.

Едно не е ясно: Срещу кого ще се дере на 3 март и кой ще му се върже?

Каракачанов въобще не го мисля. След премиерската отбрана на Ердоган и аскера му в НАТО, чакайте воеводска аудиенция в Анкара. С „ Мараба, войник “ военният ни необут ще поздрави почетната османска рота. И ще не помни по какъв начин през август турски крайцер край Варна пренебрежително го отмина със спуснати знамена.

На Симеонов е най-лесно. Той през 2 часа се отмята от обети и ултиматуми към Тоя и Оня, та дружбата с Ердоган ли ще му се опре. Като вице няма да блъска бабички по граници, няма да ляга пред рейсове на „ Калотина “, ще възцари мир и обич, поляти с евроатлантически шербет.

Патриотична идилия значи! Ама, нейсе! Да живей България на три морета и три мюрета!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР