Турската отбранителна компания и производител на автомобили „Отокар“ представи първата

...
Турската отбранителна компания и производител на автомобили „Отокар“ представи първата
Коментари Харесай

Турция представя брониран боен електромобил

Турската отбранителна компания и производител на коли „ Отокар “ показа първата в страната бронирана бойна машина, задвижвана с електричество, която ще бъде тествана и подготвена за придобиване в границите на една година.
В изявление на конференция в комплекса " Отокар " в провинция Сакаря в Северозападна Турция, ръководителят Сердар Гьоргюч съобщи, че „ Акреп II “ ще бъде първата стъпка на Турция в региона на електрическите, хибридните и самостоятелни военни транспортни средства, съобщи БГНЕС.
Автомобилът от ново потомство ще бъде показан за първи път, откакто всички работи по конфигурирането бъдат приключени, на 14-ия Международен панаир на отбранителната индустрия, който ще се организира в Истанбул сред 30 април и 3 май.
Отбелязвайки, че транспортното средство е проектирано както с електрически, по този начин и с дизелови мотори, Гьоргюч сподели, че " ще бъде въведена напълно електрическа версия и дизеловата версия ще бъде подготвена за закупуване в границите на една година ".
Гьоргюч означи, че „ Акреп II “, която съчетава преимуществата на пъргавина, оставяне на ниска топлинна диря и висока скорост, като в същото време подвига по-малко звук от своите аналози, има електрически мотор, който е кадърен да отговори на потребностите на армиите по целия свят. " Пробегът на транспортното средство ще бъде към 250 километра, само че може да бъде повишен с нови енергоемки акумулатори ", разяснява още специалистът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР