Турската актриса Фахрие Евджен стана популярна у нас предимно с

...
Турската актриса Фахрие Евджен стана популярна у нас предимно с
Коментари Харесай

Радост: Любима актриса на много българи се завръща на малкия екран ВИДЕО

Турската актриса Фахрие Евджен стана известна у нас най-вече с ролята си в паметния сериал "Листопад ".

Там тя беше млада и неопитна, което беше напълно в унисон с ролята ѝ на Неджля. Е, през днешния ден тя е една от най-популярните актриси в Турция, като се снима и в сериали, и във филми, а е и рекламно лице на козметични и фешън марки.



Фахрие Евджен е измежду обичаните звезди на прилежаща Турция, като всяка нейна фотография в обществените мрежи става вест и събира стотици хиляди, а от време на време и милиони лайкове.

Което не е изненада поради обстоятелството, че има над 11 млн. почитатели.

Но Евджен попада в общественото пространство най-вече със фотоси от Instagram. От 2017 година насам тя няма нито една роля и това е напълно съзнат неин избор, обвързван със събития от персоналния ѝ живот. Е, това към този момент ще е единствено минало, защото по информация на турските таблоиди тя се завръща на екран.

Вижте още в канала "Stars News " във vbox7:

Актрисата ще се снима в 10 епизода от сериал, чийто фотоси стартират тази есен. Изискванията ѝ са да работи до 4 часа дневно, с цел да може да гледа сина си Каран.

По информация на турския Сабах Фахрие желае по 130 000 турски лири на епизод, което прави малко под 30 хиляди в български лв..

Турските таблоиди означават, че това е относително ниска цена поради стандарта на живот, който тя води, въпреки и сумата да е рекордна за страната, където междинната работна заплата е към 2500 лири. Само преди дни тя театралничи с чанта, чиято цена в Турция е 10 000 лири.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР