Туроператорът сам се похвали, че е успял напълно да забрави

...
Туроператорът сам се похвали, че е успял напълно да забрави
Коментари Харесай

Бившият на Кали показа младата си любовница

Туроператорът самичък се похвали, че е съумял изцяло да не помни певицата и е бясно влюбен в друга. Момичето е очевидно много по-младо от Кали и съществено се разграничава от нея по визия. Докато изпълнителката очевидно го раздава мъжкарана, то заместницата й е изкусителка със силиконов бюст. Според осведомени тя се споделя Славена и работи като шеф на огромен развлекателен център в София. Описват я като нежна и суетна дама, която обича да прекарва време в салоните за хубост и държи да наподобява добре даже когато отива на разходка в парка. С две думи - цялостна диаметралност на Кали.

Връзката сред Влади и Славена е относително от скоро, само че той бил толкоз вдлъбнат по нея, че се мъчел да я впечатли по всички вероятни способи. Само преди дни двамата се върнаха от екзотична отмора в Коста Рика. Бившият на Кали не пестил средства за екскурзията, която траяла повече от 10 дни. Влюбените отседнали в един от най-скъпите и първокласни комплекси там. Заради туроператорската си активност евентуално Влади въпреки всичко е съумял да издейства по-изгодни цени.

Преди Коста Рика пък двамата отскочиха за малко до Лондон. Не е ясно дали Влади е почнал към този момент сина си с новата си другарка. Със сигурност обаче е срещнал Славена с майка си. Жената останала очарована от новата годеница на сина си и не серпантина да я хвали какъв брой е блага и добра. Най-щастлива била от обстоятелството, че след Кали синът й съумял още веднъж да откри любовта и се надява да не се разочарова още веднъж.

Певицата се раздели с третия си мъж преди повече от година. Тя дълго време мълчеше по тематиката до момента в който не реши обществено да го упрекна, че не й е помагал задоволително финансово, че я наричал с грозни думи и не съумял да одобри другите й две деца. " Излязох от тази връзка съкрушена и смазана физически ", изплака тя.

Вбесен от думите й, Влади пък разкри своята истина - че в действителност тя дълго време му изневерявала с различен мъж, много по-млад от нея. " При нея няма обстановка, в която ще остави единия сътрудник и след това ще търси различен. Винаги се държи за два клона и опипва почвата, до момента в който не се убеди в сериозността на следващия претендент. Връзката й с Атанас е доста преди нашата разлъка, 100% съм уверен ", съобщи туроператорът. И добави, че Кали е заживяла с младока дружно с тримата си синове. " Моето дете непрестанно ми приказва за него ", оплака се Владимир.

И до момента Кали отхвърля да разяснява аферата с новия си, въпреки неведнъж да е засичана с него на разнообразни места. Връзката й с Влади стартира през 2012, когато тя към момента беше обвързана с бащата на второто си дете Антон Краус, наследник на някогашния транспортен министър Вилхелм Краус. Тя се раздели с него поради Влади от който също роди дете, написа Галерия.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР