Турнирът по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour

...
Турнирът по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour
Коментари Харесай

Откриха официално турнира по тенис на маса в Панагюрище

Турнирът по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open в Панагюрище беше публично открит довечера в зала “Арена Асарел “. На церемонията по откриването на четвъртото издание в Панагюрище участваха Никола Белишки, кмет на града, Стефан Мирев, регионален шеф на Пазарджик, Димитър Цоцорков, ръководител на Надзорния съвет на " Асарел-Медет " АД, инж. Делчо Николов, ръководител на УС и изпълнителен шеф на " Асарел-Медет " АД, Иван Александрову ръководител на Сдружение " Асарел България Оупън ", Стефан Китов, ръководител на Българската федерация по тенис на маса и други.

“Тази година бяха усъвършенствани всички върхове. Над 230 състезатели от 41 страни се записаха за присъединяване. Увеличихме наградния фонд с 30 хиляди $ до рекордните 160 хиляди и по този начин шампионатът се трансформира в едно от най-големите спортни събития в България. През тази седмица Панагюрище е столица на международния тенис на маса. Мисля, че професор доктор Лъчезар Цоцорков също би се гордял с това издание на шампионата. Под негово управление “Асарел-Медет “ АД стана главен спонсор на надпреварата и през днешния ден шампионатът е неразделна част от голямото завещание, което проф. Цоцорков остави на Община Панагюрище и България “, съобщи в словото си Иван Александров.

Димитър Цоцорков връчи за втора година премиите за най-перспективни млади състезатели по тенис на маса на името на проф. доктор Лъчезар Цоцорков на 15-годишните Илия Воденичаров и Кръстина Иванова. Турнирът стартира със алегорично първо разиграване сред Стефан Китова и младият гений от панагюрската школа Стоян Зайков. Накрая публиката приветства танцьорите от Представителен фолклорен танцов състав „ Тангра “ от село Попинци, община Панагюрище с живописен началник и хореограф Мария Терзийска.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР