Турнир в памет на последния ни олимпийски шампион - Милен

...
Турнир в памет на последния ни олимпийски шампион - Милен
Коментари Харесай

Турнир в памет на великия Милен Добрев

Турнир в памет на последния ни олимпийски първенец - Милен Добрев, ще събере цвета на родните щанги тази събота, научи Sporta.bg. Събитието ще се състои в родния град на щангиста - Пловдив, а сцена ще бъде залата, която носи името му до Гребната база. 

Припомняме, че Милен Добрев издъхна от инфаркт прекомерно млад - през март 2015 година, когато бе едвам на 35. Цяла България тогава остана покрусена от вестта за кончината на великия състезател, който стотици пъти ни насълзяваше очите от благополучие и горделивост, носейки медали от най-престижните съревнования на планетата.

Турнирът под тепетата започва в 10:00 в събота с кадети. След младите гении - в залата идва ред на дамите, а кулминационната точка ще бъдат изявите на елита в мъжките щанги. Участие ще вземат най-именитите имена на България от националния тим. Със сигурност в зала " Милен Добрев " ще е забавно за почитателите на повдигането на тежести, а и освен.

Организаторите ще се погрижат всички присъстващи да си спомнят за Милен Добрев. В паузите сред надпреварите на микрофона ще бъдат изреждани достиженията на Милен, които вечно ще бъдат изписвани със златни букви в историята на щангите. 

Идеята на хората, които реализират шампионата (това е втото издание) е той да стане обичаен. Ето за какво е добре да се спомене кой оказва помощ за провеждането на събитието. Това са Община Пловдив, " Централ гейминг клуб ", млечни продулти " Ванела ", както и " Алба Групс ". 

Наградният фонд ще бъде в размер на 3000 лв..
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР