Турнето SYMPHONY WAY“ на известния ни певец, изключителният Васил Петров

...
Турнето SYMPHONY WAY“ на известния ни певец, изключителният Васил Петров
Коментари Харесай

Васил Петров идва във Варна с въздействащата програма “SymphoNY Way

 Турнето " SYMPHONY WAY “ на известния ни артист, изключителният Васил Петров е в цялостен напредък. Първите спирки на турнето през юли бяха на огромните подиуми в Пловдив, Бургас, чудесния комплекс Zornitza Family Estate Relais & Chateaux до Мелник и Петрич. Концертите минаха с огромен триумф.  Публиката без изключение одобри с отворени сърца въздействащата концертна стратегия " SymphoNY Way ". Васил Петров  поведе феновете по " пътя на симфонията " и им подари незабравима вечер с музиката на Бийтълс, Чарли Чаплин, Жобим, шлагерите на Франк Синатра, Мишел Легран, Франки Вали, Чайковски, Вивалди и други. Талантливият артист пя за своите фенове и завладя публиката. Изправени на крайници, многочислената публиката връщаше на бис Васил Петров доста на брой пъти.

" Щастлив съм от огромния триумф, който постигнахме на концертите SymphoNY Way през юли, популярност Богу. С голяма признателност за изключителния банкет на всички хора, които ги посетиха, а в този момент чакам с нетърпения срещата ни във Варна. На 7 Август в огромната зала на Фестивалният конгресен център ще ви изненадам с доста нови неща. “ - показа Васил Петров

На 7 Август от 19:30г. в зала 1 на Фестивален и конгресен център-Варна безконечните класики ще бъдат разказани с огромния симфоничен тон на Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов. На сцената с тях са още Йордан Тоновски джаз трио и виртуозната цигуларка Зорница Иларионова.

Симфоничната стратегия включва заглавия като Michelle, Yesterday, Something на Бийтълс, Smile на Чарли Чаплин, My Way, Caravan на Дюк Елингтън и други международни шлагери.

Концерта ще се организира при пълно съблюдаване на наредбите за разстояние и вход и стерилизация на Министерство на здравеопазването.

Билети с цени от 10лв.,15лв., 20лв, 25лв. от билетна каса на ФКЦ- Варна, от касата на спектакъл Българан и в мрежата на Ивентим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР